Pareri despre suplimentul Forskolin Active

Se pare ca un nou supliment din categoria celor pentru slabit a aparut pe piata de gen din Romania, este vorba despre Forskolin Active.


Forskolin Active pare a fi destinat persoanelor lenese care vor sa slabeasca vara diete si fara exercitii fizice, bazandu-se exclusiv pe componentele sale.

Dupa parerea mea pare a fi un supliment cel putin interesant, in special pentru ca este realizat din ingrediente naturale, pentru ca, pe mine ma sperie cam tot ce inseamna chimic si necunoscut.

Chiar daca nu se cunosc multe lucruri despre acest nou supliment de slabire, totusi, specialistii il recomanda pentru arderea intensa a grasimilor, pentru cresterea masei musculare si pentru accelerarea metabolismului intr-un mod vizibil.
Practic, utilizand acest supliment puteti sa slabiti fara sa trebuiasca sa urmati diete alimentare restrictive ori sa va ingropati timpul intr-o sala de fitness.

Ce contine Forskolin Active?


Cum spuneam mai sus, contine doar compoenente naturale. In fapt chiar numele Forskolin vine de la o planta ciudata care deja a pus pe jar o lume intreaga. Dupa cum era de asteptat, chiar celebrul dr. Oz o recomanda ca fiind o pastila de slabit minune. In fapt, despre Forskolin Active se spune ca este "Pastila de slabit a doctorului Oz".

Vorbind despre dr. Oz, poate doriti sa-l vedeti pe viu - tine o conferinta in Romania la Sala Palatului in data de 25 mai 2016. Asadar, va invitam sa vedeti detalii si eventual sa achizitionati si bilete la evenimentul MEET DR. OZ de la Sala Palatului. DETALII DESPRE CONFERINTA DR. OZ DE LA SALA PALATULUI.

Revenind la Forskolin Active si la compozitia sa naturala, va spun ca acest supliment contine extract de Forskolin, acesta este rezultatul unei plante Coleus Forskohlii, planta utilizata mii de ani in medicina traditionala indiana. Aceasta planta face parte din familia mentei si se regaseste in regiunile din India, Thailanda si Birmania.

Forskolin activeaza o enzima ce regleaza diferite functii celulare. Aceasta enzima conduce la pierderea in greutate, precum si la cresterea memoriei, in special cand este asociata cu extrasul de anghinare.

Eu am o parere destul de retinuta in privinta produselor de slabit, de aceea nu recomand decat ce as comanda eu insami. Spre exemplu, principala caracteristica a lui Forskolin Active este faptul ca da jos grasimea din zonele in care dietele alimentare nu prea fac fata, cum este zona abdominala, inghinala, ori subbrat. Macar din acest punct de vedere, efortul de a va achiziona un astfel de produs va fi incununat cu succes.

Cum ziceam, dr. Oz recomanda acest supliment ca o pastila minune de slabire pe care chiar el o foloseste cu succes.

Pretul lui Forskolin Activ:


- pentru o cutie, pretul este de 169 de lei, iar aceasta va va ajunge fix o luna;
- pentru doua cutii, pretul lui Forskolin Active este de 286 de lei - doza pentru doua luni de cura;
- pentru trei cutii, pretul pentru Forskolin Active este de 394 de lei, iar aceste trei cutii va vor ajunge fix trei luni;
- pentru 4 cutii de Forskolin Active, pretul este de 444 lei, iar aceasta doza este suficienta pentru 4 luni - pentru persoanele ce vor sa slabeasca peste 20 de kilograme.