Cum se prepara cafeaua verde?

Care este modul de preparare al cafelei verzi? Difera el de cel al cafelei obisnuite?


Pentru ca euforia consumului de cafea verde pentru slabit este in toi, ne-am gandit sa descoperim astazi impreuna cum se consuma acest produs.

Pentru a urma o cura de slabire cu cafea verde in stare naturala, adica nu sub forme de capsule ori alte produse realizate pe baza extractului din boabele de cafea, trebuie sa achizitionezi un astfel de produs.

Deci, in primul rand, trebuie sa cumperi cafea verde boabe, si apoi sa te pregatesti sufleteste, pentru ca trebuie sa-ti schimbi si regimul alimentar. Ce inseamna sa-ti schimbi regimul alimenttar? Inseamna sa renunti la prajeli, la grasimi (carne de porc, de oaie, unt, smantana, branza grasa, cascaval, etc), la dulciuri de orice fel, la paine alba.


Dupa ce ai ajuns la un echilibru cu tine insuti cu privire la interdictiile de mai sus, poti sa te apuci si de o cura de slabire pe baza de cafea verde.

Presupunand ca ai cumparat deja respectivele boabe, trebuie s-o macinati intai.

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=861f9e301&redirect_to=https%253A//vegis.ro/sn-search/%253Fsn.l%253D19%2526sn.q%253Dcafea+verde


Pentru a prepara o cafea, aveti nevoie de 50 g de boabe de cafea verde, pe care o veti adauga in 350 ml apa clocotita. Se lasa la fiert, la foc mic, pentru cca. 15 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Din acest rezultat se consuma cate 30 ml, de doua ori pe zi.

Cafeaua verde se recomanda persoanelor obeze, cele care un suprplus important de kilograme. Persoanele ce doresc sa slabeasca un numar redus de kilograme, trebuie sa insoteasca consumul de cafea verde, cu exercitii fizice zilnice, de cel putin o ora: miscare usoara, alergare usoara, exercitii statice.

Exista multe opinii despre cafeaua verde si beneficiile ei, insa, pana la urma conteaza mult parerile celor ce ai folosit-o intr-un fel sau altul. 

Acum ca stiti cum se prepara cafeaua verde, nu va ramane decat sa treceti la treaba. Nu uitati si sfaturile adiacente legate de regimul alimentar si de exercitiile fizice.

Si, inca ceva, era sa uit. Doamnele cu o greutate peste 100 de kilograme, sa nu se apuce de exercitii fizce mai intense, decat daca slabesc sub 80 de kilograme, altfel isi vor distruge oasele. Deci, slabiti intai, si apoi exercitii fizice mai intense, de genul alergarii. La barbati, greutatea peste care nu se mai recomanda exercitii fizice intense este de 100-10 kilograme.

Acum ca stiti ce sa faceti cu micile boabe verzi, nu ne ramane decat sa va uram succes in slabire.