Acidul clorogenic din cafeaua verde

Efectul acidului chlorogenic existen in boabele de cafea verde in slabire. Poate cafeaua verde sa te ajute sa dai jos kilogramele in plus?


Expertii in domeniu ne demonostreaza ca acidul chlorogenic extras din boabele de cafea verde este util in arderea grasimilor si implicit in eliminarea kilogramelor in plus, intr-un timp record; sunt specialiasti care sustin ca intr-o luna poti slabi pana la 8 Kg utilizand aceste produse pe baza de cafea verde. Magia cafelei verzi este intretinuta de celebrul dr. Oz, prin show-ul de televiziune, la fel de cunoscut. ''Metoda magica în eliminarea kilogramelor pentru fiecare tip de corp'' - Dr Oz   

Privind catre viitor, extrasul din boabele de cafea verde este arma cea mai eficienta de lupta impotriva kilogramelor in plus ("campul de lupta impotriva excesului de greutate" - dr. Oz). Din momentul in care a devenit subiectul show-ului de televiziune gazduit de dr. Oz, milioane de oameni au inceput sa foloseasca si sa aprecieze celebra capsula de slabit pe baza de cafea verde, iar faptul ca multa lume nu a auzit inca de acest produs minune este un lucru destul de surprinzator.

Chiar daca exista si persoane sceptice in privinta suplimentelor de slabit, totusi, programul dr-ului Oz, si numeroasele articole scrise pe tema extractului din boabe de cafea verde i-au determinat pe multi sa apeleze la aceasta metoda simpla si eficienta de slabire, si la un pret accesibil unei mase largi de consumatori.

Beneficiile capsulei de slabit alcatuita din exatractul din boabe de cafea verde sunt subliniate in multe studii de cercetare, insa, esentialul este dat de prezenta in boabele de cafea verde a acidului chlorogenic, ingredientul principal ce determina arderea grasimilor, prin lupta acestuia cu radicalii liberi din fluzuxul sanguin. Drept urmare, acest extract din boabele de cafea verde determina nu numai arderea grasimilor dar si incetinirea procesului de imbatranire si imbunatarirea circulatiei si intarirea musculaturii.

Antioxidantului prezent in extractul din boabele de cafea verde, anume, acidul chlorogenic, determina inhibarea secretiei enzimei G6P, ce stabilizeaza conform specialistilor nivelul de zahar in sange, deci, acest supliment poate fi recomandat si diabeticilor. Acesta este un alt motiv ce a determinat catalogarea boabelor de cafea verde ca unul din cele mai interesante produse de slabire. Pe langa aceste caracteristici, capsulele ce au la baza extractul de cafea verde prezinta si garantia unei slabiri eficiente, in conditiile mentionate de catre producator.

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=cbc228706&unique=94ff4827b&redirect_to=https%253A//plantum.ro/cautare%253Fcontroller%253Dsearch%2526orderby%253Dposition%2526orderway%253Ddesc%2526search_query%253DCAFEA+VERDE%2526submit_search%253D


Green Coffee - capsulele ce au la baza extractul de cafea verde, determina o incalzaire corporala comparabila cu stimularea oferita organismului de exercitiile fizice. Aceasta incalzire corporala determina arderea grasimilor si accelerarea metabolismului, reducand pofta de mancare si implicit slabirea.


Avantajele extractului din boabe de cafea verde:

- arde grasimile;
- reduce pofta de mancare;
- are actiune rapida;
- pretul este accesibil; pretul este foarte convenabil raport la calitatile produsului;
- rezultate foarte bune in slabire;
- determina o crestere a energiei organismului;
- incetineste procesul de imbatranire;
- nu te mai supune la diete drastice.