Pastile de slabit LiDa DaiDaihua

Slabeste rapid si sanatos cu pastilele LiDa DaiDaihua


Pastilele de slabit LiDa DaiDaihua au deja o experienta pe piata romaneasca de gen, motiv pentru care putem sa ne facem o parere consistenta asupra functionalitatii lor.

Multe dintre parerile exprimate pe forumuri si alte medii de socializare, considera pastilele LiDa DaiDaihua ca fiind eficiente pentru pierderea in greutate.

Din parerile foarte multor doamne ce se apre ca au incercat aceste pastile de slabit LiDa DaiDaihua reiese ca au un efect destul de mare asupra poftei de mancare, reducand-o drastic, dar sunt si foarte utile in eliminarea grasimilor si reducerea stradului adipos.
Evident, sunt si pareri mai putin pozitive despre aceste pastile de slabit, insa, majoritatea celor ce le exprima nu par a urma indicatiile indicatiile ce vin odata cu aceste pastile LiDa DaiDaihua.

Ei bine, haideti sa vedem impreuna cei cu aceste pastile, ce spune prospectul lor, cum se administreaza, cum functioneaza si mai ales cat costa, care-i pretul unei slabiri cu LiDa DaiDaihua.

Pastilele LiDa DaiDaihua sunt 100% naturale, fiind obtinute prin prelucrarea unor plante chinezesti, un amestec de ierburi de fapt ce cresc in regiunea Yunnan. Plantele si ierburile utilizate la realizarea pastilelor LiDa DaiDaihua au o vechime de folosinta de sute de ani, fiind folosite de chinezi pentru scaderea apetitutului si pentru accelerarea proceselor metabolice.

Se pare ca pastilele de slabit LiDa DaiDaihua functioneaza inca din primele zile de aplica, atat printr-o scadere drastica a apetitutului, dar si prin accelererarea metabolismului.

Alte informatii despre pastile de slabit LiDa DaiDaihua le gasim in prospectul acestora.

Capsulele de slabit LiDa DaiDaihua - Un amestec de ierburi chinezesti celebre in toata lumea, efectul lor fiind dovedit in majoritatea tarilor UE si in USA.

Pastile de slabit LiDa DaiDaihua sunt cea mai eficienta metoda pentru a scapa de kilogramele in plus. Acest amestec de plante concentrate neutralizeaza efectul surplusului de calorii transformandu-le in energie si nu in grasime, neavand nici un efect secundar. Persoanele care au folosit aceste pastille de slabit au scapat de 10, 20 si chiar de 30 de kilograme ceea ce nu au reusit folosind alte metode sau regimuri. Acest supliment alimentar se obtine dupa o formula  chinezeasca  continand urmatoarele elemente: fibra de cartof dulce, pudra de guma kumquat, trifoi grecesc, rodul pamantului.

Suplimentul alimentar Lida DaiDaihua este conceput dupa o veche formula chinezeasca de scadere si mentinere a greutatii. Este rezultatul combinatiei dintre natura si biotehnologia moderna. Pastilele de slabit  contin extracte din: fibra de cartof dulce, pudra de guma cyamopsis, nuca konjac, lucerna, tuckahoe, frunza de cola, urzicuta, guttiferae, guarana, kumquat, trifoi grecesc, rodul pamantului.

Capsulele de slabit Lida DaiDaihua sunt eficiente pentru persoanele care intampina greutati atunci cand sunt nevoite sa tina regim pentru a slabi, fiind o metoda foarte sigura si eficienta.

Cum actioneaza:

- Scade drastic apetitul;

- Regleaza metabolismul;

- Intra in functiune de la prima capsula administrata;

- Creste energia;

- Nu are efecte secundare.

Mod de administrare:

Se ia o singura pastila o singura data pe zi, dimineata, inainte sau dupa micul dejun. Nu se iau mai multe pastille fara a primi recomandare.

Pentru ca efectul acestor pastille sa fie maxim este necesar sa se consume multe lichide: apa, sucuri natural, fructe.

Trebuie avut in vedere ca cele trei mese sunt obligatorii in fiecare zi si ca o dieta echilibrata pe durata tratamentului va face vizibil efectul acestor pastille asupra greutatii corporale.

Consumul de alcool pe durata tratamentului poate duce la neutralizarea efectului pastilelor LiDa DaiDaihua iar consumul de sare trebuie redus.

Perioada maxima recomandata pentru tratament este 3 luni dupa care trebuie intrerupt 15 zile iar dupa aceasta pauza tratamentul poate fi reluat.

Daca persoana care urmeaza acest tratament slabeste mai mult de 3,5 kg in prima saptamana trebuie sa reduca doza.

Ce inseamna o scadere in greutate prea rapida?

Anumite persoane pot elimina si 7 kg. pe saptamana. Este prea mult. Daca se intampla reduceti doza cateva zile. Pentru persoanele care trebuie sa slabeasca mai mult de 15 kg, scaderea in greutate in prima saptamana nu poate depasi 3,5 kg.

Contraindicatii:

Acest tratament nu este recomandat persoanelor sub 15 ani si peste 65.

 Nu se recomanda femeilor gravide sau care alapteaza.

Nu este recomandat nici persoanelor care au urmatoarele afectiuni: cardiovasculare sau apoplexie, tensiune arteriala mare sau in cazul unor disfunctii hepatice sau renale.

Nu se recomanda persoanelor care urmeaza un alt tratament de orice natura.

Ambalaj:

Produsele sunt 100% originale,sigilate, importate din China. Cutia are toate elementele de siguranta ale firmei producatoare.

Cutia contine 350mg x 6capsule x 5blistere (30 capsule/cutie).

Producator: Kunming Dali Industry & Trade Co., Ltd., China.