CE MAI SPUNE LUMEA DESPRE SUPERSLIM?

Pareri pro si contra SuperSlim


Pastilele de slabit SuperSlim sunt printre cele mai controversate produse de slabire existente pe piata romaneasca. De ce controversate? Pentru ca s-au iscat o serie de opinii atat negative, dar si poztive despre aceste pastile, pareri ce au condus la o adevarata disputa pe forumuri si pe site-urile de socalizare, in general.

Ce spune lumea despre pastiele de slabit SuprSlim? In general, parerile negative sunt indreptate asupra continutului in amfetamina al acestor pastile, continut ce pentru o parte din public ar putea sa fie deja o atractie inestimabila.


Evident, puteti s-o considerati gluma sau puteti sa cititi acele pareri ce duc catre o publicitate mascata a produsului cu un anumit continut in amfetamina.

Ei bine, se pare ca nu toate pastilele numite generic SuperSlim au un continut in amfetamina. La baza, aceasta pastile minune este un produs chinezesc, realizat dupa o formula antica, foarte utilizata si functionala, in China.

Exista se pare, pe piata romaneasca produse care nu sunt conforme cu originalul, produse mai ieftine sau nu neaparat, insa, care nu respecta formula de baza a pastilelor chinezesti SuperSlim.

Daca aici, ni se spune sa ne fermin de Super Slim, pe site-ul unuia din distribuitorii autorizati ai acestor pastile <casa plantelor>, ni se spune ca "SUPER SLIM - Produs certificat ISO 9001 | ACESTA ESTE PRODUSUL ORIGINAL, CARE ESTE CEL MAI VECHI PE PIATA, Avizat de Instit. Bioresurse Alimentare (3852/29.05.2009). Produs inregistrat la OSIM de SC. NATURALIA DIET SRL".

Evident, nu este nevoie sa fiti convinsi de a lua pastilele de slabit SuperSlim, dupa cum nici nu puteti fi convinsi sa nu le luati. De aceea, este bine sa va informati inainte, sa cititi si alte pareri, sa vizualizati forumuri specializate, sa va informati asupra modului in care au fost avizate respectivele pastile si de catre cine si evident, sa cititi un prospect al pastilelor respective.

Pentru mai multe informatii despre pastilele de slabit SuperSlim, accesati site-ul nostru: Produse Slabire