VARIETATI DE CEAI VERDE

Ce tipuri de ceai verde gasim pe piata romaneasca?


Ceaiul verde este printre cele mai folosite bauturi din lume; la noi nu este foarte prezent, insa, are o constanta in consum, datorita in special modului in care oamenii l-au perceput pe propria persoana. Printre cele mai cunoscute sortimente de ceai verde de la noi sunt cele de ceai antiadipos, utilzat in slabire. Totusi, in timp, ceaiul verde si-a creat propriul public si incepe sa capate statut de produs sigur si natural. Eivdent, trebuie sa fiti atenti pentru ca sunt foarte multe produse ce n-au legatura cu ceaiul verde sau cu natural, in general.

Iata cateva din sortimentele de ceai verde de la noi: 



YK- Ceai antiadipos cu ginseng 2g x 30pl.
Ceaiul antiadipos cu ginseng Yonk Kang este un produs 100% natural, destinat persoanelor care isi doresc sa scape de kilogramele in plus, de celulita si de problemele legate de digestie. Datorita continutului bogat in substante antioxidante, ceaiul chinezesc cu ginseng are si o actiune benefica asupra aspectului pielii, in protectia organismului de radicalii liberi si in mentinerea sanatatii sistemului nervos central si periferic. Ceaiul antiadipos contine ginseng, ceai verde, lotus, frunze de dud si Malva Verticillata (o specia de nalba), o planta cu efect diuretic si laxativ.

VARIETATI DE CEAI VERDE

YK- Ceai antiadipos - 2gr x 30pl-cutie verde

Ceaiul chinezesc antiadipos Yonk Kang sprijina cura ta de slabire si contribuie la accelerarea metabolismului, la stimularea digestiei si la îmbunatatirea circulatiei sanguine. Toate aceste efecte duc la topirea grasimii si la diminuarea celulitei, ceaiul Yong Kang fiind un ajutor de pret în procesul de slabire. Contine frunze de lotus, senna, dud, fructe de Crataegi si Pu Erh, un tip de ceai chinezesc rar recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul de purificare a sangelui.

Sonnentor ceai piramida energy is everywhere bio 24gr cutie sonnentor (SONNENTOR)

Energy is Everywhere - Ceai Rafinat Verde cu Plante Medicinale. Simte energia profunda dintr-un Ceai Verde in acest amestec rafinat de ceai obtinut din surse ecologice. Ingrediente: ceai verde, rozmarin, frunze de ginkgo, izma buna (Mentha gentilis - fara menthol), roinita, albastrele si petale de trandafir.

Sonnentor ceai verde iasomie 100g buc sonnentor (SONNENTOR)

Ceai Verde de Iasomie. O specialitate de ceai clasic si indragit, cu gust fin si cu aroma placuta. Pentru crearea lui s-a folosit ceaiul verde combinat cu flori de iasomie proaspat culese; astfel ceaiul preia o aroma florala.  Contine: 99% ceai verde si 1% flori de iasomie.

Sonnentor ceai verde portocale 100g buc sonnentor (SONNENTOR)

Ceai Verde - Portocale. Ceai verde clasic cu bucatele de portocala. Contine: 80% ceai verde sI 20% bucatele de portocala.

Tea forte 15563 jasmine green (green tea) loose tea cutie tea forte (TEA FORTE)

Un ceai verde curat si aromat, cu accente herbale.<br/>Infuzie&nbsp;  2-4 minute, 80 de grade Celsius. ceai verde organic, flori de iasomie.  Contine putina cofeina.  Certificat organic de catre USDA.

Tea forte 13804 green mango peach (green tea) cutie tea forte (TEA FORTE)

Fructele de mango si piersica parfumeaza fiecare infuzie din acest ceai verde organic. Infuzie: 2-4 minute, 80 de grade Celsius. Ingrediente Ceai verde organic, honeybush organic, aroma naturala de mango, aroma naturala de piersica, frunze de menta organica, radacini de ghimbir organic Cofeina Contine putina cofeina  Certificat organic de catre USDA Ceai verde din China, mango din Indonezia

Tea forte 15588 moroccan mint (green tea) loose tea cutie tea forte (TEA FORTE)

Frunzele de ceai verde chinezesc Gunpowder sunt rulate de mana si mestesugit amestecate cu menta aromata din Maroc. Infuzia este echilibrata cu o aroma persistenta si un efect racoritor. Acest ceai minunat se poate savura la fel de bine fierbinte sau rece. Infuzie 2-4 minute, 80 de grade Celsius Ingrediente Ceai verde chinezesc Gunpowder, menta Nana (Maroc) Cofeina Contine putina cofeina.

Tea forte 15175 skin smart cherry marzipan loose tea cutie tea forte (TEA FORTE)

Ceai verde cu aroma bogata si dulce a cireselor Acerola si gust patrunzator de migdale prajite.<br/>Infuzie<br/>2-4 minute, 80 grade Celsius Ingrediente: ceai verde organic, ceai verde certificat Fair Trade, rooibos organic, aroma naturala de cirese, frunze de zmeura, aroma naturala de migdale, arome naturale (mure), extract de cirese acerola (acerola organica, maltodextrina organica) Cofeina Continut redus de cofeina Certificare Fair Trade Certified, ORAC, USDA Organic