CEAI ROSU

Dieta cu ceai rosu


In istoria veche, ceiaul rosu este cunoscut ca fiind consumat exclusiv de imparatii chinezi.  Azi ceaiul rosu este folosit ca aliment complementar unei diete, cu ajutorul careia poti slabit rapid, chiar pana la trei kilogram in cinci zile.

Ceaiul rosu, cunoscut si ca planta rooibos este utilizat de medici in cazurile de tensiune, de insuficienta hepatica ori depresie. Ceaiul rosu poate fi folosit si de cei cu pietre la rinichi, deoarece nu contine acid oxalic.

Ceaiul rosu este originar din Africa.



Cunoscut ca un bun antioxidant, ceaiul rosu este apreciat pentru continutul sau bogat in magneziu, potasiu si minerale. Rooibos-ul creste adsorbtia de fier in organism, calmeaza sistemul nervos si poate contribui la pierderea in greutate.

Puteti gasi mai multe detalii despre ceaiul rosu, si-l si puteti cumpara de AICI

Ceaiul rosu este un bun antioxidant, beneficiile sale se datoreaza in special polifenolilor, compusi naturali antioxidanti continuti de ceaiul rosu, ceaiul verde sau ceaiul negru.

Capacitatea antioxidanta a ceniul rosu este echivalntul a 20 de fructe si legume.

Vezi mai multe produse din categoria Ceai Rosu

In dieta cu ceai rosu este util sa consumati cel putin patru cani pe zi. Pe langa ceaiul rosu este bine sa aveti o alimentatie bogata in carbohidrati, paste, orez, legume si paine integrala si de asemenea, vegetale. Consumul de proteine trebuie sa fie redus, oricum, el va fi restrans doar la peste si oua.

Iata si o structura a dietei cu ceai rosu:

Mic dejun: o ceasca de ceai rosu cu zeama de portocale sau bucati de portocala. O felie de pâine integrala sau doua batoane de muesli.
Dejun: salata de paste rece, salata de orez, orez cu legume. Se completeaza cu un fruct si o ceasca de ceai rosu.
Gustare: o ceasca de ceai rosu.
Cina: salata, supa de orez si peste la tava cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume. Se adauga un fruct si o ceasca de ceai rosu.

Avand in vedere ca meniul are un continut scazut de proteine, nu este bine sa prelungiti foarte mult dieta cu ceai rosu.

Dieta cu ceai rosu este foarte cunoscuta si populara, japonezii au denumit ceaiul rosu ca elixirul vietii indelungate. Avand o culoare intensa si un gust fin si placut, nefiind la fel de tare ca ceaiul verde sau cel negru, ceaiul rosu este un ceai calmant, ce contine cantitati importante de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fier, zinc, cupru si mangan.

In afara efectelor de slabire, ceaiul rosu este benefic si asupra organismului, scazand nivelul colesterolului, combatand constipatia, depresia, calmand pielea iritata si intarind sistemul imunitar.

Un al beneficiu al ceaiului rosu este ca scade intensitatea durerilor de cap si elimina insomniile, de asemenea, s-a demonstrat recent ca ceaiul rosu scade glicemia. In plus, ceaiul rosu accelereaza metabolismul, reducand absorbtia grasimilor in organism si stmiuland digestia, avand un puternic efect antiimbatranire.

Cum se mai numeste ceaiul rosu? Sub ce denumire poate fi cumparat in farmacii? Ceaiul rosu este cunoscut si sub numele de rooibos,

Cat costa ceaiul rosu? Ceai rosu pret - Pretul ceaiului rosu este in jur de 6 lei pt 50 grame:
sau 11 lei pt 100 g.

Unde pot cumpara ceai rosu? In orice plafar, farmacie, naturista sau chiar si in hypermarket sub numele de rooibos sau il poti comanda online.

Ceaiul rosu poate fi consumat si in locul cafelei fiind un foarte bun stimulent fizic si intelectual.