CAFEAUA VERDE

Pareri despre cafeaua verde 


Cunoscutul dr. Oz, pe numele sau adevarat Mehmet Cenegiz OZ, este un medic cardiolog, autor a unor carti celebre si prezentator de televiziune. A aparut in mai multe emisiuni ale celebrei Oprah, in show-ul The Oprah Winfrey Show si la nu mai putin celebrul Larry King Live.

Dr. Oz a promovat o serie de produse pentru slabit, care mai de care mai celebre. Dintre acestea cea mai in voga la ora actuala este cafeaua verde.




Intre timp, constient de succesul inregistrat la Oprah, dr. Oz si-a lansat propria emisiune televizata, o emisiune despre sanatate "The Doctor Oz Show".

Aceasta emisiune are la baza informatii despre sanatate, cele mai noi stiri din lumea medicala. In compania unor experti in domeniu, dr. Oz, ofera solutii pentru diverse probleme, legate de greutatea corporala, nutritie, etc.


Df. Oz a fost asociat cu o serie de diete si retete miraculoase de slabire, facand reclama si promovand produse de slabit. Printre aceste produse promovate de dr. Oz se numara si cafeaua verde.

Cafeaua verde a devenit populara si datorita dr-ului Oz, dar mai ales efectelor sale in curele de slabire. Se pare ca aceasta cafea verde chiar functioneaza in slabire. Principiile active ale cafelei verzi au fost dezbatute de foarte multi nutritionisti si foarta multa lumea si-a spus parerea.

Din fericire, chiar este un produs ce poate fi analizat fara mari batai de cap; cafeaua poate fi consumata de oricine, iar cafeaua verde care este de fapt cafeaua in stare initiala, neprajita, poate fi consumata cu atat mai mult.

Deja au aparut studii ale unor celebrii cercetatori ce sustin ca aceast produs, cafeaua verde, adica cea cruda, neprajita, este un scut impotriva cancerului, a diabetului si a cresterii in greutate.  Desi nu pare prea gustoasa, are gust de cafea, doar ca aroma este mult mai intensa si isi pastreaza proprietatile terapeutice.

Aceasta contine trei substante ce ajuta persoanele care vor sa tina un regim de slabit: acidul clorogenic, care regleaza metabolismul grasimilor si cafestolul si kahweol-ul, ce ajuta la eliminarea toxinelor. Totusi, pentru a functiona,  regimul trebuie completat si cu o alimentatie sanatoasa.

Pentru a avea rezultate cat mai bune, se recomanda 2 cesti de cafea pe zi, de preferat in prima parte a zilei. Motivul pentru care trebuie consumata dimineata, e simplu: cafeaua verde este bogata in fibre si, astfel, este redusa pofta de mancare.
Cafeaua verde este considerata superioara, pentru ca nu are nici efecte negative asupra corpului, odata ce este naturala. Fara substantele toxice, cafeaua rezultata nu poate fi toxica. Astfel, aceasta  ajuta organismul si il suplimenteaza cu o cantitate mare de antioxidanti, ce lupta impotriva kilogramelor in plus si a cancerului.

Totusi, nu trebuie sa exageram si sa consumam cafea verde in exces, deoarece aceasta contine cofeina in stare pura, ceea ce poate cauza insomnii.

De acum, sa dam start-ul unei dimineti cu o cafea verde, revigoranta si, in timp ce noi ne ocupam de problemle zilnice, ea va avea grija de corpul si de sanatatea noastra!

Beneficii aduse de consumul de cafea verde 

Printre beneficiile aduse de  consumul a 2 cesti de cafea verde pe zi se numara :

- reglarea metabolismului,

- antioxidant puternic ce lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul,

- tonic cerebral,

- ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite datorita continutului ridicat de acid clorogenic,

- diminueaza riscul de diabet,

- ajuta la depurarea ficatului si creste eficienta medicamentelor.

Cafeaua verde este cel mai des intalnita la noi sub forma de capsule sau comprimate in industria farmaceutica sau boabe in comert si au un pret foarte ridicat fata de cafeaua normala ce o gasim in supermarketuri.

PRODUSE PE BAZA DE CAFEA VERDE - BOABE DE CAFEA VERDE


A devenit o moda deja produsele de slabit pe baza de cafea verde, produse ce sunt promovate si comercializate in toate mediile cunoscute.

Parerile despre cafeaua verde sunt si pro si contra; pe forumuri se spune si ca functioneaza si ca nu. Cert este un lucru; n-am vazut nici pe forumuri nici in alte medii pareri despre nocivitatea cafelei verzi sau a pastilelor de slabit pe baza de cafea verde. Acest fapt este un lucru pozitiv, chiar daca pare oarecum ridicol. Am auzit in ultima vreme de tot felul de produse de slabit nocive, cu efecte dezstruoase pentru sanatate, asa incat, faptul ca parerile impartasite pe forumuri despre cafeaua verde par unele predominant pozitive in acest context.